~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG

 

Du och ditt varumärke är värda att se ut som de proffs ni är. Så att ni når ut till er målgrupp och för möjlighet att hjälpa de ni önskar hjälpa med din produkt. Det kan göra hela skillnaden för hur du uppfattas och hur du tas emot på marknaden och hur framgångsrikt ditt företag är.

Extern marknadsavdelning

Du är marknadschef, VD, egenföretagare, marknadskoordinator eller projektledare som behöver en kreativ resurs på deltid över en längre period. För att ni inte har den resursen inhouse, är överbelastade eller behöver en tillfällig lösning och nya perspektiv utifrån.

Jag hjälper dig med_
 • Löpande ta fram formen för ditt marknadsföringsmaterial (alltifrån annonser, presentationsmaterial, mäss- och konferensmaterial m.m.
 • Har kontakten med tryckeriet, säkerställer original och kvalitet.
 • Tillhandahåller mallar, material och sådant som ni kan uppdatera och återanvända i er profilering.
 • Tar fram innehåll, foto, text och layout för exempelvis broschyrer, kundmagasin och produktkataloger till det lilla visitkortet.
 • Erbjuder det nära, personliga samarbetet och finns gärna med vid marknadsmöten och som kreativt bollplank för strategier och varumärkesmål, kampanjer och dylikt och bidrar med omvärldsperspektiv och nya infallsvinklar åt er.

Uppdrag från gång till gång

Du har ett specifikt behov, projekt eller uppdrag som du behöver hjälp med. Antingen har du en grafisk profil som jag utgår ifrån i det material jag tar fram åt dig, eller så har du behov av att först och främst ta fram en profil med riktlinjer som behövs för  tydlighet och igenkänning av ditt varumärke i alla typer av kanaler i din framtida kommunikation. 

Jag hjälper dig med_
 • Ta fram logotyp och grafisk profil, riklinjer för typsnitt, färger, bildtonalitet och grafiska element som du behöver.
 • Ta fram formen för all typ av marknadsmaterial; prislistor, visitkort, presentationer, foldrar, broschyrer och kataloger till digitala banners och webbdesign.
 • Jag sköter kontakten med tryckeriet och kan hjälpa dig ta fram alltifrån rollups och mässmontrar till skyltar och affischer.
 • Fungerar som bollplank, hjälp till copy-texter och att ta fram rätt bilder för er bildoch Tillhandahåller mallar, material och sådant som ni kan uppdatera och återanvända i er profilering.
 • Tar fram innehåll, foto, text och layout för exempelvis web bsida och broschyrer.
 • Erbjuder det nära, personliga samarbetet och finns till hands när du behöver mig.

Jag upptäckte EA. Design Studio genom gemensamma företagskontakter. Emmeli hade formgivit både logga och förpackningslösning till dem, och jag lade märke till vilken fin känsla och omsorg om detaljer som låg i formgivningen.

Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Gabie Form & Agentur 91

Emmeli är fylld av energi, driv och godhet. Emmeli är en teamplayer som får gruppen att blomstra, både idémässigt och gruppdynamiskt. Hon är lösningsorienterad och en aktiv person med som presterar på topp. Hon är också väldigt ödmjuk och generös som person.

Emmelie Strandh
Emmelie Strandh
Knowit Experience

Emmeli ansvarade för idé och design av våra produkttidningar. Vi sätter stort värde i att varje nummer får sin egen prägel genom olika teman och erbjudanden och att den ska kännas fräsch, inspirerande och genomtänkt. Emmeli förstod precis vad vi ville ha.

Enkido Bennodano
Enkido Bennodano
Gastro Food
Vid större projekt och uppdrag

SÅ HÄR GÅR DET TILL

 • 01. MÖTE

  Vi börjar med ett förutsättningslöst möte. Oavsett om vi har möjlighet att ses personligen eller via ett virtuellt möte så ser jag fram emot att höra mer om vad du behöver hjälp med! Här fokuserar vi på ditt nuläge, dina mål (inom företaget och personliga), hur du startade och hur du är redo att fortsätta varumärkesresan.

 • 02. IDÈARBETE & RESEARCH

  Utifrån vad du har för behov och behöver hjälp med just nu (din brief). Börjar jag vårt samarbete och uppdrag med en viktig del. Idéarbete och research är en avgörande del för att få hållbara och kvalitetssäkrade resultat. Den inkluderar hela den kreativa processen, dina mål och vad du förväntar dig av vårt samarbete.

 • 03. PITCH

  Pitchen är själva första presentationen till dig som uppdragsgivare och min kund. Här presenterar jag vad jag kommit fram till på den tid som bestämts, efter research, idé- och skissarbete. Jag berättar också varför jag tror på just den här idén och hur den kan gynna dig. Du tar den tid du behöver att ta till dig presentationen, komma med egen input om du vill för att sedan gå vidare till nästa steg.

 • 04. PRODUKTION & HANTVERK

  När pitchen med skissen är godkänd börjar resten av arbetet, hantverket. Att producera det som bestämts utifrån skissen och ta fram originalen i alla filformat som behövs och om det ska tryckas eller liknande.

 • 05. LEVERANS

  Nu är det dags för leverans av det som har avtalats vid beställningen. Färdig grafisk profil, original, logotyp i alla filformat eller färdiga trycksaker. Levereras på utsatt tid.

 • 06.  UPPFÖLJNING & ANALYS

  Sist men absolut inte minst. Följer jag alltid upp mina kunder. Jag vill veta vad du fått för feedback från dina kunder. Hur du själv upplevt vårt samarbete och om det är något mer jag kan göra för dig eller vad nästa steg är. För mig är det oerhört viktigt att följa upp och analysera för att allt ska bli till det bästa för alla parter.

hör av dig så kör vi!

VILL DU VETA MER OM DESIGN & HUR JAG ARBETAR?

Få inspiration, tips och råd inom varumärkesbyggande design. Nyheter och fina erbjudanden om mina tjänster.

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se

Emmeli Ahlander