Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

ANLITA MIG

LÅT DITT VARUMÄRKE GLÄNSA

Du är värd att se ut som det proffs du är.

Du är inte bara värd det, det kan dessutom vara så att det kan göra hela skillnaden för hur framgångsrikt ditt företag är. Jag hjälper dig med det du behöver.

Visuell Identitet

Det kan vara att ta fram en logotyp – som ju är ditt varumärkes ansikte utåt och något som du kommer att bära med dig över lång tid. Som ska skapa igenkänning och en känsla över hur ditt varumärke ska uppfattas och vad det ska signalera och förmedla. Genom färg, form, typografi – uppnå den känslan. Allra bäst är förstås att ta fram en hel grafisk profil där du också får hjälp med riktlinjer för vilka färger, typsnitt och bilder du bäst använder för att återspegla ditt varumärkes kommunikation utåt.

mer om identitet
SE portfolio

Konsult & Bollplank

Tiden och kreativiteten räcker ibland inte till, till allt som behövs göras på en marknadsavdelning eller en byrå. Då kan det vara en klok idé att ta in förstärkning, oavsett om det gäller på kort eller lång sikt. Det är ett tryggt och enkelt sätt att ta in kompetensen utifrån, inte behöva binda upp sig, få professionell hjälp, ett bollplank, en kreativ resurs som ser på ert varumärke utifrån och kompletterar ert team på ett kreativt, idérikt och nyskapande sätt eller behöver ha någon som kan designprogrammen och uppdaterar era befintliga material. Jag skräddarsyr uppdraget utifrån dina behov.

mer om konsult
Se portfolio

Layout & Magasin

Reklam är Goodwill. Du förstår också att det är genom goodwill och att bygga ditt varumärke, bjuda på storytelling och content hjälper dig att hitta de kunder du vill nå ut till och bjuda på det som är värdefullt för just din kund. Jag hjälper dig att ta fram ett kundmagasin, en broschyr, en katalog, en bok eller en annons som inte bara informerar kunderna om vad du erbjuder utan också ger det mervärde kunden inte ens visste att de behövde förrän de såg det. Vill du veta mer om hur jag menar?

mer om layoutdesign
Se portfolio

Trycksaker, Broschyr, Katalog

Det finns många smarta typer av marknadsföringsmaterial i både digitalt och för tryckt format. Ta fram visitkort, brevpapper, kuvert eller små vykort och broschyrer för ditt varumärke. Eller en hel katalog för dina produkter. Jag hjälper dig så lätt med deth är så att du på ett bra sätt visar upp vem du är och vad du kan erbjuda din kund. Jag har också teknisk kompetens och kreativa idéer till hur du tar fram marknadsföringsmaterial som förhöjer och förstärker ditt varumärke. Oavsett om du redan har en grafisk profil eller om du behöver hjälp med att ta fram en sådan.

mer om trycksaker
se portfolio

Copy & Innehåll

Jag hjälper dig att hitta och hålla rätt känsla och tonalitet i det skrivna ordet. Skriva för olika typer av målgrupper, i olika sammanghang som för sociala medier, nyhetsbrev eller artiklar som för blogg eller kundmagasin. Taglines som förpackar ditt varumärkes identitet och förklarar vad du gör på ett enkelt men tydligt sätt. Använda korta snärtiga copy-texter för produkter i ditt sortiment och för din webbsida. Allt noga genomtänkt med en grundlig research i botten och förståelse för vem din kund är, vad du gör och hur du vill uppfattas. Det är en konst, en konst som jag gärna hjälper dig med. För förutom att jag har en förmåga att se hur saker och ting bör se ut och uppfattas så är orden en lika viktig del som förstärker det.

mer om innehåll
se portfolio

Produkt & Förpackning

Du har en grym produkt eller produktidé och behöver förpacka den precis lika genialt och unikt som din produkt är.  Du känner att designkunskaperna och bollplanket saknas. Genom mina designkunskaper och ett stort engagemang att ge liv åt nya smarta idéer hjälper jag dig att ta fram det du behöver. Det kan också vara så att din produkt behöver konceptualiseras för att verkligen nå ut. Genom att lyssna in dina behov, din produkt och vad du vill förmedla, hjälper jag dig att ta fram idé, koncept och förpackning kring din produkt så att den når fram till de du önskar ska ta del av den. 

mer om förpackning
Se portfolio

Koncept, Idé & Kampanj

Stora lanseringar, reklamkampanjer, produktnyheter och andra typer av händelser under året krväer sin planering, sin research, sina idéer, kreativitet och sitt hantverk. Oavsett om det gäller en guerillareklamkampnj som skapar opinion och går viralt eller som skapar nyfikenhet och upp,märksamhet så krävs det något utöver det vanliga för att nå ut genom bruset och slå igenom med just ditt koncept. Här kommer jag in med ett uppiggande utanförperspektiv med stor inblick i många branscher och varumärken, som en frisk fläkt hjälper jag dit att planera för din nästa stora lansering, ditt produktsläpp eller reklamkampanj. Inom art direction jobbar jag vitt och brett eller tight och smalt beroende på de ramar som finns. Här kan även mina kunskaper inom styling, location och makeup komma till hands.

mer om koncept
se portfolio

Samarbete

Jag älskar samarbeten i olika former, där vi kan komplettera varandra och lyfta våra olika kompetenser till högre höjder, Kanske har vi funnit varandra för att vi drivs av liknande saker, tilltalas av varandras kompetens och/eller helt enkelt bara gillar varandras sällskap och vill göra något riktigt bra tillsammans. Har du en idé eller tanke på vad vi skulle kunna göra tillsammans, hör av dig så tar vi en kaffe och börjar där.

kontakta mig

Jag upptäckte EA. Design Studio genom gemensamma företagskontakter. Emmeli hade formgivit både logga och förpackningslösning till dem, och jag lade märke till vilken fin känsla och omsorg om detaljer som låg i formgivningen.

Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Gabie Form & Agentur 91

Emmeli är fylld av energi, driv och godhet. Emmeli är en teamplayer som får gruppen att blomstra, både idémässigt och gruppdynamiskt. Hon är lösningsorienterad och en aktiv person med som presterar på topp. Hon är också väldigt ödmjuk och generös som person.

Emmelie Strandh
Emmelie Strandh
Knowit Experience

Emmeli ansvarade för idé och design av våra produkttidningar. Vi sätter stort värde i att varje nummer får sin egen prägel genom olika teman och erbjudanden och att den ska kännas fräsch, inspirerande och genomtänkt. Emmeli förstod precis vad vi ville ha.

Enkido Bennodano
Enkido Bennodano
Gastro Food
Vid större projekt och uppdrag

SÅ HÄR GÅR DET TILL

 • 01. MÖTE

  Vi börjar med ett förutsättningslöst möte. Oavsett om vi har möjlighet att ses personligen eller via ett virtuellt möte så ser jag fram emot att höra mer om vad du behöver hjälp med! Här fokuserar vi på ditt nuläge, dina mål (inom företaget och personliga), hur du startade och hur du är redo att fortsätta varumärkesresan.

 • 02. IDÈARBETE & RESEARCH

  Utifrån vad du har för behov och behöver hjälp med just nu (din brief). Börjar jag vårt samarbete och uppdrag med en viktig del. Idéarbete och research är en avgörande del för att få hållbara och kvalitetssäkrade resultat. Den inkluderar hela den kreativa processen, dina mål och vad du förväntar dig av vårt samarbete.

 • 03. PITCH

  Pitchen är själva första presentationen till dig som uppdragsgivare och min kund. Här presenterar jag vad jag kommit fram till på den tid som bestämts, efter research, idé- och skissarbete. Jag berättar också varför jag tror på just den här idén och hur den kan gynna dig. Du tar den tid du behöver att ta till dig presentationen, komma med egen input om du vill för att sedan gå vidare till nästa steg.

 • 04. PRODUKTION & HANTVERK

  När pitchen med skissen är godkänd börjar resten av arbetet, hantverket. Att producera det som bestämts utifrån skissen och ta fram originalen i alla filformat som behövs och om det ska tryckas eller liknande.

 • 05. LEVERANS

  Nu är det dags för leverans av det som har avtalats vid beställningen. Färdig grafisk profil, original, logotyp i alla filformat eller färdiga trycksaker. Levereras på utsatt tid.

 • 06.  UPPFÖLJNING & ANALYS

  Sist men absolut inte minst. Följer jag alltid upp mina kunder. Jag vill veta vad du fått för feedback från dina kunder. Hur du själv upplevt vårt samarbete och om det är något mer jag kan göra för dig eller vad nästa steg är. För mig är det oerhört viktigt att följa upp och analysera för att allt ska bli till det bästa för alla parter.

hör av dig så kör vi!

VIKTEN AV ETT TROVÄRDIGT VARUMÄRKE

Har du tänkt på hur du och ditt företag uppfattas? Vad det förknippas med och vad människor tänker när de ser din produkt eller logotyp? Du kanske har ett helt nytt varumärke som behöver en egen visuell identitet eller ett befintligt varumärke som behöver hjälp med att förtydliga ditt budskap till din målgrupp. Här bjuder jag på några råd om vad du kan göra för att ge ditt varumärke det du är värd, en ärlig chans.

Att lyckas som företagare i dag kräver att du inte bara är professionell, trevlig och erbjuder en fantastisk produkt till din målgrupp. För att de över huvudtaget ska ta dig på allvar och hitta dig, krävs det att du inte bara är ett proffs utan att du faktiskt ser ut som ett också. Genom rätt känsla, rätt design och rätt kommunikation när du når ut i alla dina kanaler och i ditt material – genomtänkt, konsekvent och proffsigt. Det är här jag brukar få komma in i bilden.

Jag hjälper dig att visualisera ditt varumärke och ditt erbjudande på det sätt att det tilltalar din målgrupp, signalerar det du vill att vi ska känna när vi ser och läser om den och det du vill uppnå genom att bidra med den till dina kunder. Hur du bjuder in dina kunder och visar upp dig, hur deras första intryck av dig blir kan göra hela skillnaden. Därför är din design och kommunikation så viktig och ibland helt avgörande.

Vad får din målgrupp för känsla när de kommer i kontakt med dig genom din kommunikation utåt? 

Vad förmedlar det för känsla, hur trovärdigt, enkelt att förstå, tilltalande och inbjudande är det? Hur enkelt är det att förstå och hur inbjudande och tilltalande är det? Och i ärlighetens namn hur professionellt? Min spetskompetens och det jag brinner för att jobba med finns inom kategorierna nedan. Utöver det har jag möjlighet att  erbjuda dig helhetslösningar som innefattar även andra områden inom design och marknadskommunikation. Vid dessa uppdrag tar jag hjälp av mitt professionella nätverk som kompletterar mig i min kompetens. Det är också en trygghet för dig att anlita mig genom att jag även har nätverket vid de tillfällen vi akut behöver ta in fler resurser.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med det du behöver för att få ditt varumärket att glänsa och bli tydligare. Och vet du? Det är sant… Du förtjänar att framstå som ett proffs!

 

VILL DU VETA MER OM DESIGN & HUR JAG ARBETAR?

Få inspiration, tips och råd inom varumärkesbyggande design. Nyheter och fina erbjudanden om mina tjänster.

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se