ARBETSSÄTT

Hur en arbetar säger mycket om vad du får för värde genom hela processen, från början till slut. Jag arbetar utifrån en mycket uppskattad modell bland mina kunder.

EA Design Studio Emmeli Ahlander

Distans eller på plats.

Oavsett hur ditt behov ser ut brukar jag kunna möta mina kunders önskemål. Viss tid på plats i nära samarbete med dig eller din avdelning. Och resten av tiden jobbar jag på distans i min studio, ett cooworking space eller i en hotellounge. Platsen har sällan betydelse. Med bra teknik och kommunikationen går allt att lösa.

offertformulär
Vid större projekt och uppdrag arbetar jag utifrån denna

ARBETSPROCESS

 • 01. MÖTE

  Vi tar ett förutsättningslöst möte digitalt eller fysiskt. Här fokuserar vi på ditt nuläge, dina mål (inom företaget och personliga), hur du startade och hur du är redo att fortsätta varumärkesresan. Jag ser fram emot att möta dig!

 • 02. IDÈARBETE & RESEARCH

  Jag inleder uppdraget med research och idéarbete som är en avgörande del för att få hållbara och kvalitetssäkrade resultat. Den inkluderar en kreativ process, dina mål och vad du förväntar dig av vårt samarbete.

 • 03. PITCH

  Dags för presentation av det jag kommit fram till efter research, idé- och skissarbete inom överenskommen deadline. Jag förklarar vad jag kommit fram till och varför jag tror att resultatet är det rätta för dig. Du får rimlig tid på dig att gå igenom presentationen, jag gör eventuella justeringar.

 • 04. PRODUKTION & HANTVERK

  När pitchen med skissen är godkänd börjar resten av arbetet, hantverket. Att producera det som bestämts utifrån skissen och ta fram originalen i alla filformat som behövs och om det ska tryckas eller liknande.

 • 05. LEVERANS

  Nu är det dags för leverans av det som har avtalats vid beställningen. Färdig grafisk profil, original, logotyp i alla filformat eller färdiga trycksaker. Levereras på utsatt tid.

 • 06.  UPPFÖLJNING & ANALYS

  Sist men absolut inte minst. Följer jag alltid upp mina kunder. Jag vill veta vad du fått för feedback från dina kunder. Hur du själv upplevt vårt samarbete och om det är något mer jag kan göra för dig eller vad nästa steg är. För mig är det oerhört viktigt att följa upp och analysera för att allt ska bli till det bästa för alla parter.

nu kör vi!
ART DIRECTION
GRAFISK FORM
KOMMUNIKATION

Portfolio

Kolla in några av mina senaste slutförda projekt.

Kontakt

Vill du att jag kontaktar dig? Fyll i formuläret så återkommer jag till dig.

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777