ART DIRECTION

Art Direction handlar om idé och strategi. Smarta idéer, långsiktiga strategier förmedlar rätt känslabygger ditt varumärke och skapar lojala relationer! Nyckeln är helhet, kontinuitet och en röd tråd genom allt.

Som art director leder jag kreativa processer i flera steg – från syfte och strategi, via idéarbete till mening och slutligt mål.

Ett väl genomfört varumärkesarbete är grunden för övriga insatser. I det löpande varumärkesarbetet tvättar jag och städar material så att allt följer varumärkets grafiska profil samt tar fram nytt material utifrån behov och efterfrågan. Som delaktig i er vardag kan jag bli er personliga varumärkesbyggare och hålla full koll på omvärlden så att ni kan fokusera på det ni gör bäst!

TJÄNSTER

Följande tjänster är exempel på vad jag kan bidra med som art director:

Varumärkesplattform

För ett nytt varumärke är detta grundläggande – men det kan vara nog så värdefullt med en re-design av ett befintligt varumärke. Design förändras över tid hur tidlösa vi än försöker vara. Syftet är att tydliggöra syfte, mening och mål för alla – en ovärderlig grund för det fortsatta marknadsarbetet.

Visuell Identitet

Din logotyp och grafiska profil är ditt varumärkes ansikte utåt. Utifrån research och omvärldsanalys presenterar jag idéförslag på symboler, logotypvarianter, stilguide och designmallar utifrån ditt behov.

Event & Kampanjer

Med grunden i ett genomtänkt koncept och en röd tråd håller jag ihop helheten och planeringen. Utifrån valda kanaler tar jag fram det grafiska och digitala material som behövs – allt från annonser och trycksaker till rollups och direktreklam. Jag skräddarsyr även lanseringar, pr och samarbeten med ambassadörer samt presenter och profilering.

Vi anlitade Emmeli för att se över vår visuella identitet. På ett varsamt sätt behöll Emmeli styrkan i varumärket men hade samtidigt förmågan att ta ett nytt grepp som passar framtidens Bröderna Anderssons. Vi är mycket nöjda!

Jan Andersson
VD, Bröderna Anderssons
ART DIRECTION
GRAFISK FORM
KOMMUNIKATION

Portfolio

Kolla in några av mina senaste slutförda projekt.

Kontakt

Vill du att jag kontaktar dig? Fyll i formuläret så återkommer jag till dig.

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777