VI TILLSAMMANS KAN HJÄLPA ANDRA

Att vara del i något större, med ens egna små enkla medel göra skillnad för någon annan, det är stort för mig. En person kan inte göra allt men alla kan göra något. Tillsammans är vi starkare.

Jag har alltid känt tillfredsställelsen i att få leva min dröm, engagera mig, påverka, göra vad jag kan för att göra min egen, näras och andras tillvaron om ens en aning bättre genom att göra vad jag kan för att bidra med det. För mig är det därför viktigt att få bidra med en del av min lönsamhet till att göra skillnad för någon annan. Tillsammans gör vi något riktigt värdefullt för någon annan människa i världen. Häftigt, eller hur? Nedan ser du de organisationer och sätt som jag tror på kan hjälpa till att bidra på ett hållbart och långsiktigt sätt. Jag tror nämligen på att ge människor förutsättningarna och självförtroendet att skapa sina egna liv. Alla har inte förmånen att växa upp i ett tryggt land som Sverige, att ge människor rätt förutsättningar att bygga upp sin egen tillvaro, för sig själva och varandra det tror jag på.

EA. STUDIO VILL GÖRA SKILLNAD MED DIG

Att få ge någon annan möjligheten att få skapa sin egen dröm, leva ett bättre liv och bygga upp något eget betyder mycket för mig.

PERSONER VI HITTILLS BIDRAGIT TILL ATT HJÄLPA.
LÄS MER HOS KIVA
EA. STUDIO PLANTERAR TRÄD I AFRIKA

Genom att köpa träd och donationspaket bidrar jag till jobbtillfällen, rent vatten och en bättre tillvaro för många.

LÄS MER HOS BETTER GLOBE

En del av lönsamheten i EA. Design Studio är med och planterar träd i Afrika så att människor där ska få arbetstillfällen och, utbildning, och en bättre tillvaro. Genom att vara med och bidra till att inte bara donera pengar utan en möjlighet för befolkningen där att skapa sig en bättre tillvaro från fattigdom känner jag är otroligt meningsfullt och känns hållbart och långsiktigt. Vill du vara med och stödja du också. Hör av dig så berättar jag mer.

TRÄD PLANTERADE SEDAN SEPTEMBER 2018
KONTAKT

Att få möjlighet att få vara med och bidra till något större, känns inte bara bra. Det inger en kraft, en styrka och en tro i att allting är möjligt. Anlita mig och gör skillnad, inte bara för dig & mig utanför ännu fler. Och jag uppmuntrar dig till att bidra på ännu fler sätt genom din verksamhet och dina förutsättningar.

Produkter som inspirerar & berör.

Emmeli Ahlander har alltid tilltalats av god design, inredning och att omge sig av produkter som sprider värme och stärker omgivningen. Hennes produkter finns hos fina återförsäljare runt om i landet och i hennes studio och webbshop.

WEBSHOP
ÅTERFÖRSÄLJARE

SÄG HEJ!

Har du en fråga, ett uppdrag, ett problem, en idé, ett projekt och är intresserad av ett samarbete.
Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så ser vi om vi klickar!

KONTAKTA MIG

VILL DU VETA MER OM DESIGN & HUR JAG ARBETAR?

Få inspiration, tips och råd inom varumärkesbyggande design. Nyheter och fina erbjudanden om mina tjänster.

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se