KOMMUNIKATION

All framgång kräver underhåll & kontinuitet. Att inte stanna upp och tro att det är klart, utan hela tiden sträva efter förbättring & utveckling. Skapa igenkänning & synas för att behålla kundens förtroende & lojalitet.

Som visuell kommunikatör hjälper jag dig att bli det självklara valet inom ditt område. För att kunna bli det behöver du ständigt underhålla, göra dig synlig och kommunicera med dina kunder, där de finns. Du kan anlita mig:

  • att bygga ditt varumärke, det hjälper dig att skapa förtroende och lojalitet hos dina kunder
  • att kontinuerligt skapa innehåll som visar kunden att du ”dyker upp” i kanaler där dina kunder finns och de kan förvänta sig att du finns där
  • att ta fram material som visar på att du är experten inom ditt område och att du ständigt utvecklas och vill dina kunders bästa

Detta viktiga underhåll kräver både kunskap, tid, kontinuitet, och målmedvetenhet. Jag kan vara din extra resurs på din marknadsavdelning – eller hela din marknadsavdelning. På så sätt arbetar jag löpande med er marknadsföring utifrån överenskommen prioriteringsordning. Med min kompetens blir det effektivt och smart vilket kommer att bidra till ert resultat.

TJÄNSTER

Inom Kommunikation kan jag framförallt erbjuda mina tjänster inom följande områden.

Projektledning

Alla uppdrag och projekt behöver någon form av projektledning eller koordinering. En struktur, ansvarsområden, deadlines, återkoppling, möten med mera. Ibland bistår kunden med den delen och ibland gör jag. Det beror helt och hållet på ditt behov, dina resurser och förutsättningar Behövs en mer omfattande projektledning har jag personer i mitt nätverk som kan stärka upp.

Storytelling & Copy

Att skriva berättande texter och varumärkesbyggande meningar så kallad storytelling och copy är något jag ofta får göra åt mina kunder som komplement till mina tjänster inom grafisk form och art direction. Det kan vara alltifrån att skriva artiklar, till webbtexter eller texter för sociala medier som för taglines och payoffs som gör ditt varumärke ännu tydligare och starkare.

Korrläsning & Tvättning

Nästan alla kan skriva men alla kanske inte har förmågan eller tiden att skriva så att det blir intressant och lätt för mottagaren att ta till sig. Då brukar jag komma in och hjälpa till med formulering, variation, korrläsning och tvättning av texten. Du skriver stolpar eller själva ”embryot” och så ser jag till att förlösa en fulländad bebis. Det sparar din tid samtidigt som du får kontroll över innehåll och kärnan i det du vill förmedla.

Foto & Bild

Att har rätt bildtonalitet för sitt varumärke är viktigt då det ytterligare förtydligar och förstärker den visuella identiteten som skapar igenkänning. Både vad gäller motiv, komposition, känsla och ljus. Jag kan hjälpa dig, oavsett om det är att leta rätt känslabilder i en bildbank, att förmedla rätt känsla till en anlitad fotograf eller att ibland fotografera och redigera bilderna på egen hand.

Webb

Att jobba med storformat kräver sin typ av kompetens. Att kunna visualisera storlek, ta fram material som är skalbart tekniskt och samtidigt tänka på innehåll, ingång och att förmedla rätt känsla med rätt information på ett tilltalande sätt som gör att målgruppen dras till just dig och ditt varumärke, kan vara en konst jag kan hjälpa dig med.

Sociala medier

En förpackning ska förmedla samma känsla som dess innehåll, därför är förpackningen så viktig. Den förmedlar det mottagaren förväntar sig av produkten, skapar känsla och produktplacering. Med förpackningen hjälper jag dig att positionera din produkt rätt både i butikshyllan men framförallt där ditt varumärke hör hemma.

Löpande kommunikationstjänster, skräddarsytt utifrån era behov och förutsättningar. Här rekommenderar jag ett mer långsiktigt samarbete som t.ex. löpande en dag i veckan eller för ett vikariat eller under ett omfattande projekt som kräver extra muskler.

*Dessa tjänster ingår inte i mina spetskompetenser eller expertområden likt Art Direction eller Grafisk form då dessa delar har egna yrkeskategorier så som projektledare, copywriters, fotografer, webbutvecklare eller sociala-medieexperter. Däremot har jag erfarenhet och kunskap inom alla områden som jag tror i mångt och mycket kan hjälpa dig. Är det däremot en expert på ovan specifika områden du behöver, har jag personer i mitt nätverk jag gärna rekommenderar och samarbetar med.

till offertformulär

Emmeli hade det kreativa och visuella ansvaret för SmålandsVillans marknadskommunikation, förutom löpande material var hon drivande i varumärkets riktning framåt och hade ansvar för såväl bildtonalitet som delar av innehåll. Hon formgav bland annat magasinet Självklart samt huskatalogen.

Christian Alehagen
Marknadschef, OBOS Sverige AB
ART DIRECTION
GRAFISK FORM
KOMMUNIKATION

Portfolio

Kolla in några av mina senaste slutförda projekt.

Kontakt

Vill du att jag kontaktar dig? Fyll i formuläret så återkommer jag till dig.

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777