KONCEPT, IDÉ & KAMPANJ

KONCEPT, IDÉ & KAMPANJ

En reklamkampanj eller hjälp med koncept inför en stor satsning där jag kan hjälpa till med alltifrån tonalitet och känsla, vilka kanaler vi ska synas i, hur vi ska positionera oss och nå ut till att hitta på namn, visuell identitet, inredning, styling och mycket mer för ett specifikt projekt eller varumärke. Det kan jag hjälpa dig med.

Det kan till exempel vara_
 • En konferens som behöver ett tema, en idé och en profil som håller ihop hela det temat allt utifrån material av rollups, inbjudningar, namnskyltar, vepor till att anlita rätt typ av föreläsare, idé för goodiebags och giveaways.
 • En digital kampanj med rätt känsla av video samt bildtonalitet, vilka kanaler, hur och på vilket sätt de ska verka i.
 • En guerillakampanj som lockar människor på stan till något nytt och spännande, små teasers och skattjakter som leder till en ny spännande restaurang.
 • En stor satsning inför en mässa, tema, styling, uppdelning, kampanj och marknadsmaterial, kataloger till inredning, design och styling.
 • Ett microbryggeri som behöver hjälp med alltifrån namn, grafisk profil och manual till idé och koncept för marknadskommunikationen och dess bildtonalitet. 

Det kan egentligen vara vad som helst inom design och kommunikation, jag hjälper dig utifrån vad du behöver hjälp med. Jag ser över problemlösning, räknar på tid, upplägg och vad som skulle behöva göras, om vi behöver ta in fler resurser eller om det räcker med vår gemensamma kompetens.

INNEHÅLL_
 • Du har en problembeskrivning, en brief där du berättar om vad du behöver ha hjälp med. Jag utgår ifrån det, ställer rätt frågor så att jag får veta det jag behöver. Jag lyssnar och känner in det som inte riktigt sägs rakt ut.
 • Därefter räknar och skissar jag på ett upplägg som jag tror och känner skulle passa bra. Presenterar det och om vi är överens så kör vi!
 • Därefter återstår gediget researcharbete, idé och skisser för att på bästa sätt pitcha vad jag tror skulle bli bäst för just ditt projekt eller uppdrag. Du får säga ditt och utifrån det vi kommer fram till börjar jag arbetet med att framställa det material och det innehåll som behövs utifrån den idé som tagit fram.
 • Därefter väntar leverans av överenskommet material. Jag följer upp och hör hur fortsättningen fortskrider och hjälper så klart fortsättningsvis till med löpande uppdrag kring projktet utifrån behov och efterfrågan och överenskommen offert.
RESULTAT_
 • Du får gediget material och idéer kring den research och de skisser jag kommit fram till så att du kan ge ditt projekt bästa möjliga start.
 • Levererat material till din kampanj eller ditt koncept som du kan använda i de kanaler som vi kommit överens om passar för ändamålet.
 • Vi följer upp och analyserar kampanjen och vad nästa steg är. Så att vi tydligt kan se och mäta det som går och hur upplevelsen av projektet var. 
hör av dig så bokar vi in ett möte och börjar där
se mer i portfolion

Emmeli tog kontroll och hjälpte oss med alltifrån idéarbete, kring logon för temat, illustrationen och formgivning av de stora banderoller för affischer och flyern som trycktes upp så att konceptet blev komplett.

Cajsa Björndal, projektledare

DESIGN ÅT DITT VARUMÄRKE

Är du egenföretagare, byrå- eller marknadschef, återförsäljare eller här i egenskap av privatperson? Du förstår värdet av att anlita ett proffs på design och kommunikation och någon som lyssnar in dig och dina behov. Klicka på den kategori du är intresserad av och behöver hjälp med just nu.

VISUELL IDENTITET

KONSULT & BOLLPLANK

LAYOUT &
MAGASIN

PRODUKT & FÖRPACKNING

KONCEPT, IDÉ & KAMPANJ

Jag ser fram emot att höra mer om hur jag kan hjälpa dig

KONTAKTA MIG_

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se