Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

KONSULT & BOLLPLANK

DESIGNUPPDRAG PÅ KONSULTBASIS

Oavsett om du och ditt företag behöver hjälp vid enstaka tillfällen eller som en resurs till er marknadsavdelning eller byrå kan det vara en enkel och trygg idé att anlita mig att backa upp er. Nedan finns exempel på hur uppläggen kan se ut och vad som kan passa ert behov.

Det har efterfrågats konsultlösningar och förstärkning till marknadsavdelningar och reklambyråer som under vissa perioder behöver förstärkning. Det kan gälla under både kortare och längre sikt. Många gånger kanske man inte vet hur länge eller ofta man har behovet. Då kan det vara både smart, tryggt och enkelt att anlita mig för en tillfällig eller långsiktig konsultlösning. Här nedan specar jag tre alternativ om vilket som kan passa dig bäst för just ditt behov just nu.

MINDRE UPPDRAG

Kanske ser ditt behov ut att bara ta några få timmar, du behöver lite extra hjälp en kortare period. Inga problem! Jag sätter mig snabbt in i ett projekt och arbetar sedan självständig och effektivt inom min profession så att du får den hjälp du behöver på bästa möjliga sätt och utifrån dina förutsättningar. Perfekt vid t.ex. annonsuppdrag, posters, mindre justeringar i befintliga original, mindre textarbeten, retusch eller korrekturläsning. osv.

MEDIUM UPPDRAG

Räknar du med att behöva min hjälp över några veckors tid och vi avtalar om ett ungefärligt snittantal timmar per vecka under en period är det också något jag kan stå till tjänst med. Utifrån hur ert behov ser ut just nu kan vi komma överens om och avtala om ett upplägg som skulle passa bra för oss båda. Perfekt vid t.ex. lite större projekt som t.ex. en reklamkampanj, mässa, konferens, ett magasin, en katalog, konferens eller liknande.

STÖRRE UPPDRAG

Är det så att du under en längre period behöver förstärkning eller helt enkelt tycker att en långsiktig konsultlösning är det bästa för ert företag, eftersom det ger kontinuitet och en trygghet, att endast behöva använda mig så länge ni har behovet.  Vi tar fram ett avtal som känns rimligt för oss båda. Det här kan vara en optimal lösning för dig som under längre tid behöver en person som stöttar upp er marknadskommunikation regelbundet och  avlastar er i ert arbete.

kontakta mig
portfolio
Efter att Emmeli avslutat sin anställning hos oss har vi anlitat henne för specifika uppdrag och projekt inom grafisk design, marknadskommunikation och webb. Ett smidigt och bra upplägg för oss när vi haft behovet. Vi är mycket nöjda!
Anders Björk, PMC Cylinders AB

JAG ÄR MED I DITT TEAM_

Som egenföretagare är det lätt att tro att du måste kunna allt, inte nog med att du har en profession och en passion du vill hjälpa andra människor med. Att du även måste kunna marknadsföra dig, kunna bokföring, införsäljning, projektledning och att kommunicera ut rätt budskap till din målgrupp. Men så är det ju egentligen inte, genom att tänka smart och ta hjälp av proffs i just det du behöver hjälp med frigör du mer tid till att fokusera på det du vill och kan bäst. Det du älskar att göra och där du får in pengar.

Att hänga med i svängarna när det kommer till att marknadsföra sig fysiskt och digitalt kan vara svårt i den föränderliga tid vi lever i när tekniken och utvecklingen ständigt går framåt och det snabbt. Många tror att det är utifrån sig själva de ska göra sin kommunikation men så är det ju faktiskt inte, det är ju din målgrupp du vill nå. Här behövs kompetens och erfarenhet inom varumärkesbyggande strategier, marknadskommunikation och grafisk design för att på bästa sätt nå fram till dina drömkunder. Kanske tycker du att du själv kan en del om vad som är snyggt och inte? Men i ärlighetens namn, är det det som räknas? Genom att anlita mig som har koll på allt vad gyllene snittet, typografiska regler och gestaltlagar heter. Vad en viss färg, symbol eller ett typsnitt signalerar och ger för känsla, kan du vara trygg och säker på att du når ut rätt och ger dig själv de bästa förutsättningarna.

Oavsett om dina kunder kan design och dess regler eller inte så kan de flesta av oss se en avsevärd skillnad på om ett företag anlitat någon med kompetens på området eller inte. Kanske kan man inte sätta fingret på varför men det ser tyvärr ofta rörigt ut. En del har så klart lättare för att se vad som är “snyggt” och inte men så är det ju egentligen inte det det handlar om. Design ska fylla en funktion och ha ett syfte, det ska vara genomtänkt, ha god läsbarhet och kännas lätt att ta till sig för ögat OCH det ska förmedla den känslan du vill förmedla till din målgrupp och det du erbjuder och dessutom nå igenom bruset. Vi vill ju så klart bli tagna på allvar och visa att vi ser ut som de proffs vi faktiskt är på det området vi verkar inom.
 
Jag förstår att man som ny eller mindre företagare får spara in på vissa bitar, speciellt vid en uppstart, att en värdesätter och lejer bort olika saker utifrån sin egen kompetens eller det man anser är viktigt. Men jag vill verkligen understryka vikten av att anlita en formgivare som kan marknadskommunikation och som hjälper dig att sätta prägeln för ditt företag redan från början, som tar fram logotypen som antagligen ska leva så länge som ditt företag lever (vilket vi ju hoppas på är länge :D). Det om något skulle jag säga är värt att investera i.
 
Att göra saker som man inte kan från början kräver också väldigt mycket extra tid och arbete, onödig tid som du antagligen inte har om du dessutom ska sälja och göra det du är bäst på. Tid som vi ju mycket väl vet också är pengar. Tänk så smidigt att få hjälp, hjälp till att antingen lära dig hur du gör, eller helt enkelt snabbt och smidigt gör det åt dig. Jag är med i ditt team och jag ser fram emot att hjälpa dig med det du behöver ha hjälp med, att synas på på det sätt som du förtjänar.
 

INNEHÅLL_

  • Du får mer tid att göra det du är bäst på
  • Du känner dig mindre stressad och trygg med att någon som kan hjälper dig på ett snabbt och smidigt sätt
  • Lyxen i att inte känna att allt hänger på dig, du får hjälp och har ett bollplank att lyfta dina tankar med någon som kan och vet
  • Du talar om för mig vad du behöver hjälp med och när, jag räknar på hur många timmar det kommer att ta och sedan kör vi igång. Smidigt, eller hur?

Behöver du mig i ditt team mer än för bara några timmar så går det så klart också bra. Jag har kunder som anlitar mig som resurs under hela projekt, eller löpande för diverse uppdrag. Hör av dig till mig så hittar vi ett upplägg och en prisnivå som passar för just dina behov.

RESULTAT_

  • Lättnaden i att få det gjort. Det blir gjort! Och att du får hjälp med att göra det på ett proffsigt sätt
  • Du kan fokusera på det som bara du kan göra och känner dig mindre stressad över att ha lämnat bort det andra gör bättre än dig
  • Att mer pengar trillar in på kontot har med stor sannolikhet att göra med att du kan ägna din tid åt att skapa och sälja det du är bäst på, istället för syssla med sådant som du inte är ämnad för att göra

KÖP_
Hör av dig till mig så tittar vi på vad just du behöver ha hjälp med och vad som är det optimala upplägget för just dig. I form av tid, pris, plats och långsiktighet.

DESIGN ÅT DITT VARUMÄRKE

Är du egenföretagare, byrå- eller marknadschef, återförsäljare eller här i egenskap av privatperson? Du förstår värdet av att anlita ett proffs på design och kommunikation och någon som lyssnar in dig och dina behov. Klicka på den kategori du är intresserad av och behöver hjälp med just nu.

VISUELL IDENTITET

KONSULT & BOLLPLANK

LAYOUT &
MAGASIN

PRODUKT & FÖRPACKNING

KONCEPT, IDÉ & KAMPANJ

Jag ser fram emot att höra mer om hur jag kan hjälpa dig

KONTAKTA MIG_

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se