WOOP WOOP_ LANSERING & TÄVLING!

Jag är så glad över att äntligen få presentera och lansera min nya webbsida för er. Ett så här omfattande projekt kräver en hel del mer tid, ork och tålamod än man tror. 😄 Webbsidan kombinerar och sammanfattar det jag kan erbjuda dig i min verksamhet, fyra kategorier inom design och visuell kommunikation: Tjänster till företagare, produkter till återförsäljare och privatpersoner, samarbeten och konsultuppdrag.

Jag är stolt över de företag jag jobbat med och jobbar med idag, det jag levererar, både vad gäller kvalitet och innehåll. Jag vill fortsätta göra skillnad genom den kommunikation jag sänder ut, inte bara se till yta utan veta att jag påverkar branschen positivt och därmed skapar värde inte bara för mig själv och mina uppdragsgivare utan även för deras målgrupp och genom de vi kan hjälpa längs vägen. Mer om det, det jag gjort tidigaredet jag vill göra mer av framöver och mycket mer kan ni läsa om här på min webbsida. Och som du förstår så är din hjälp oerhört dyrbar och värdefull för mig, om du behöver min kompetens i något projekt, eller pratar med någon som behöver min hjälp, snälla sprid mig och dela det jag kan och gör så att jag får bidra genom det jag älskar; hjälpa företag att växa och nå ut genom design och visuell kommunikation som skapar värde för varumärken och människor. Alla tips, referenser och delningar betyder massor. Tack för hjälpen!

”hjälpa företag att växa och nå ut genom design och visuell kommunikation som skapar värde för varumärken och människor”

Och eftersom jag både älskar tävlingar och jippon (samt är lite av en perfektionist ;) )  utlyser jag nu en tävling – till dig som tar dig tiden att besöka min webbsida och kommer med någon form av feedback till mig (bonus till dig som rekommenderar mig vidare ;) ). Kom med konstruktiv feedback på min webbsida via mail, hittar du något som du tycker verkar oklart, stavfel, en länk som är fel eller något annat du tror kan förbättras och så klart tas även positiv feedback tacksamt emot :), allt är av stort värde.

TÄVLING

Som tack för att du tar dig tiden att hjälpa mig, ligger tre fina priser i potten. När tävlingen är slut, väljer jag ut tre värdiga vinnare.

Gör så här_
 1. Kika runt på min sida eadesignstudio.se
 2. Skicka ett mail till hej@eadesignstudio.se med ämnet:
  Feedback (eller använd kontaktformulär här på sidan)
 3. Skriv ner ett eller fler punkter med saker som du tycker om
  eller tycker kan förbättras med sidan. Allt är av stort värde.
Tre Vinnare, Tre fina priser_
 1. Få två frilanstimmar kostnadsfritt vid köp av minst 5h totalt.
  Vi tittar på vad du behöver hjälp med och med två timmar kommer man ofta ganska långt.
 2. Välj ditt eget personliga budskap som designas av mig i en poster i storlek 30×40.
 3. Valfria produkter från EA. Design till ett värde av 1000 kr.

Du väljer själv vilket pris som passar dig bäst.
Tävlingen pågår till sista oktober.

Hoppas du vill hjälpa mig genom att vara med och tävla! ❤️ 

Allt det bästa!

| Emmeli.