Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

LAYOUT & MAGASIN

VISA VEM DU ÄR_

Att se på nutidens och framtidens reklam som goodwill istället för “pracka-på” precis som nutidens och framtidens sälj handlar om att bygga långsiktiga relationer, skapa förtroende och att se både kund och “säljare” som vinnare. Att ge något av värde till någon annan som i sin tur resulterar i god lönsamhet och lyckosamma samarbeten för alla inblandade. Precis så ser jag på reklam och marknadsföring. Det är en service, något du bjuder på för att hjälpa dina kunder rätt, att hitta till dig och din unika produkt som blir lösningen på deras problem eller efterfrågan.

Samtidigt som det inte går att undgå den snabba utvecklingen i det digitala så vill jag hävda vikten och kraften i det fysiska, det tryckta, det som ger känslan av kvalitet, det som består, som går att spara och se flera gånger.

En kombination är förstås det allra bästa. För samtidigt som vi regelbundet behöver synas i sociala medier, nyhetsbrev och på vår webbsida. Komma med nyheter, bjuda på inspiration och information så är den flyktig, något som försvinner lika fort som det dök upp. En del fastnar så klart i minnet men mycket faller bort.

Därför tror jag att kombinera det digitala med att bli lite “old-school” och ta fram trycksaker som får leva kvar längre. Visst blir man salig när man får något annat i brevlådan än just räkningar eller traditionell tråkig reklam? När någon tänkt till, bjuder på något extra, en tidning, en broschyr, ett litet kort eller en folder som bjuder på något mer, ny kunskap, ett skratt eller ett leende. Någon som tänkt till lite extra för att hjälpa till och bidra. Det kära ni, är så mycket mer värt än all “push-reklam” tillsammans.

Jag är här för att jobba med värdeskapande kommunikation som ger ett mervärde för såväl slutkunder som för dig som uppdragsgivare. Där vi alla jobbar för ett generösare samhälle. Där vi vill leva och låta våra barn växa upp i. Jag tror på kraften i att göra det som känns rätt i magen, att vara sann och genuin och på så sätt göra skillnad och vara en förebild.

Jag hoppas och tror att att du är likadan, att det ena inte ska utesluta det andra utan tvärtom göra våra verksamheter än mer lönsamma och eftertraktade bland de som förstår och ser värdet i det vi gör och skapar tillsammans.

INNEHÅLL_
Det jag erbjuder dig i denna kategori är att tillsammans med dig ta fram det som är ditt företags kärna, en kundpresentation, ett kundmagasin, en produktkatalog som är ännu mer personlig, fylld med inspiration och information om vad du och ditt företag erbjuder och bidrar med till din målgrupp. Beroende på vem din målgrupp är, skräddarsyr vi din kommunikation och känsla utifrån dem. Jag ställer de rätta frågorna och tar sedan fram vad jag tycker att du sedan bör eller kan göra för att personifiera ditt varumärke ännu bättre.

Jag intervjuar, skriver reportage, layoutar kataloger, böcker och magasin, projektleder innehåll, tar hjälp av andra skribenter och fotografer, stylar, fotograferar själv och gör stor skillnad för ditt varumärke. Så att din målgrupp för lära känna vem du är på djupet och till och med vilja spara dem framme som en detalj i inredningen, som inspiration eller ett mervärde som får leva kvar länge.

Det kan också vara en varumärkesbyggande annons digitalt och för tryck som sätter prägeln och känslan i ditt varumärke.

RESULTAT_

 • Du får möjlighet att bygga ditt varumärke med känsla och personlighet och något som består en längre tid.
 • Du får hjälp att förpacka kärnan i det som är ditt företag och dina “USPar”.
 • Du får idéer, bollplank som hjälper dig i ett utifrån-perspektiv
 • Du får hjälp med att hitta rätt plattform och rätt innehåll i din kommunikation, både vad gäller text, bild och layout.
 • Du slipper själv komma på allt detta och kan fokusera på det du kan bäst och brinner för och få hjälp med det andra så att det sparar så mycket tid och arbete som möjligt.
 • Du får något att visa upp och dela ut som du är stolt över och känner dig trygg och lugn i att visa upp för alla dina kontakter, befintliga och potentiella kunder och som hjälper dig med det första intrycket och ger den bästa bilden av dig och ditt företag. 

KÖP_
Det jag erbjuder ovan är möjligt att ta fram i olika former, för olika ändamål och över längre tid och kan till exempel vara (och så klart både för digitalt och tryck):

 • En produktkatalog, kundmagasin eller en coffeetablebook.
 • En varumärkesbyggande annons eller banner
 • Ett vykort eller ett inspirerande och utstickande DR-utskick
 • Visitkort, kuvert, brevmallar osv.
 • Kundbroschyr, presentation om företaget/din produkt/nyhet,

Från idé till leverans hjälper jag dig inom följande områden_

 • Idé & Strategi – art direction
 • Layout & form – grafisk form
 • Innehåll & Text – copywriting
 • Inredning & makeup – styling
 • Bildtonalitet – foto & illustration
kontakta mig för ett möte

PRODUKTER I URVAL

Nedan syns några exempel på tidigare uppdrag jag arbetat med inom detta område. Jag ser fram emot att lyssna till vad jag skulle kunna hjälpa dig med.

se mer i portfolion

Emmeli formgav min katalog för 2017 års kollektion. Resultatet blev proffsigt, stilrent men också personligt. Även denna design kommer att ligga till grund för katalogerna framåt. Emmeli arbetar snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvaliteten och är mycket noggrann.

Emma Sjödin, Design Emma Sjödin

DESIGN ÅT DITT VARUMÄRKE

Är du egenföretagare, byrå- eller marknadschef, återförsäljare eller här i egenskap av privatperson? Du förstår värdet av att anlita ett proffs på design och kommunikation och någon som lyssnar in dig och dina behov. Klicka på den kategori du är intresserad av och behöver hjälp med just nu.

VISUELL IDENTITET

KONSULT & BOLLPLANK

LAYOUT &
MAGASIN

PRODUKT & FÖRPACKNING

KONCEPT, IDÉ & KAMPANJ

Jag ser fram emot att höra mer om hur jag kan hjälpa dig

KONTAKTA MIG_

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se