MERA EMMELI

MERA EMMELI

Personligt, härligt och ärligt. Det här är mera Emmeli.

NAMN_ Emmeli Ann Ahlander

BOR_ I Sävsjö, Småland bor jag  i en vitputsad villa från 60-talet som vi byggt ut för att få plats hela familjen. Mitt i ett bostadsområde har vi skapat vår lilla oas med en stor uteplats och en riktigt skön och härlig pool som vi njuter av hela sommarhalvåret. Jag drömmer ibland också om en lägenhet i en storstad dit vi kan åka och få mer puls och kulturliv.

FAMILJ_ Min fina man och klippa Fredrik som stöttar mig i alla mina upptåg. Händig och hjälpsam när jag behöver hjälp med att tillverka kortställ, monterväggar eller ha ett bollplank att bolla idéer och tankar med. Han är också väldigt hjälpsam i hemmet och är den som allt som oftast står för matlagning och tvätt. Mina underbara barn. Anna som nu är 18 som är organiserad, hjälpsam och bra på att hålla ordning. Olof som är 15 som älskar matlagning och mat. Antonia är 12 år och precis som jag en kreativ person. Hon älskar makeup, fina kläder och ser upp till storasyster. Och så minstingen Estelle 5 år, som är allas lilla solstråle. Modig och envis och som gjort att hon redan innan hon fyllde fem både lärt sig simma och strax därefter cykla utan stödhjul. En omtänksam, bestämd och fantasifull mamma åt alla sina dockor och de mindre barnen på förskolan. Och så min storfamilj, mina fyra syskon,  föräldrar och mina vänner -som är mina bästa ambassadörer och kunder, som tror på mig och ställer upp för mig och min familj. Det betyder så mycket. <3

GÖR_ Kreatör, kommunikatör, entreprenör, skribent, inspiratör & passionista. Utbildad inom art direction vid Berghs School of Communication och grafisk formgivare från Jönköping University. Har en bakgrund och utbildning i kurser som makeup, styling, foto, webb och strategi inom sociala medier. 

SUPERPOWERS_ Lyhörd, inkännande & gränsförflyttare.

PASSIONER_ Jag älskar att lära mig mer om människor, beteenden och varför vi är och gör som vi gör. Mindset och personlig utveckling. Det tillsammans med skapande och att få göra vackra saker som fyller ett syfte och en funktion är stora passioner hos mig. Att få se mina barn utvecklas och växa, våga ta för sig av livet och växa upp och till fina medmänniskor. Att själv utvecklas och känna att jag är på väg, är med och påverkar och inspirerar där det händer eller så att det händer. Som när jag flyttade till Stockholm och fick nypa mig i armen när jag gick över plattan på väg till jobbet på NK eller arrangerade en modevisning och tog ansvar för makeup, koreografi och låtval. När jag skapade designmagasinet under min studietid med förhoppningen om att det skulle få leva vidare och inspirera andra därefter och när jag lanserade mina egna produkter i EA. Design  i syfte att stärka och peppa andra att också våga följa sin dröm och sitt hjärta.

LASTER_ Blandgodis, helst lakrits. Musikalfilmer som Moulin Rouge, The Greatest Showman, Mamma Mia & Grease och Dansfilmer som Step Up och så klart Dirty Dancing. TV-serier som Younger och Downtown Abbey, annars är nog min stora last att titt som tätt sitta med datorn i knäet med något projekt jag har på gång. ;) 

FAVORITCITAT_ Noone is you and that is your power! & Everything will be ok in the end, if it’s not ok, it’s not the end.

HÖR AV DIG!

Har du en fråga, ett uppdrag, ett problem, en idé, eller ett projekt och är intresserad av ett samarbete.
Kontakta mig så bokar vi ett förutsättningslöst möte så ser vi om det klickar!

KONTAKTA MIG
EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se