Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

OM EA. DESIGN STUDIO

EA. DESIGN STUDIO

EA. Designstudio verkar under tre ben. Emmeli som driver byrån kombinerar frilansuppdrag inom grafisk form och art direction samt konsultuppdrag där hon under lite längre perioder och mer långsiktigt hyr ut sig själv och sin kompetens. Dessutom designar hon egna produkter och gör samarbeten med andra företag. Vad behöver du just nu?

FRILANSUPPDRAG

Är designbyrån som hjälper dig och ditt företag med professionell marknadskommunikation, strategi och design. Oavsett om det gäller din grafiska profil, en katalog eller broschyr för ditt varumärke eller dina produkter eller att ta fram idé och design för en reklamkampanj eller produktkoncept. Inget uppdrag är för litet eller stort. Det kan vara alltifrån att göra en annons till ett helt magasin där jag hjälper dig med design, projektledning samt texter. Det kan också vara som en extra resurs för din avdelning eller byrå när ni har mycket att göra, eller behöver professionell input utifrån. Jag hjälper dig!

anlita mig
KONSULTUPPDRAG

Emmeli Ahlander heter jag som är formgivaren och ADn bakom EA. Design Studio AB. Jag har varit kreativ större delen av mitt liv. Kreativ och med stor känsla och passion för det jag gör. För mig är det lika viktigt att få med känslan av syftet med uppdraget som att göra det kvalitetssäkrat och noggrant. Född och uppväxt i Småland, 5 år i Stockholm för att sedan återvända till Småland igen bor jag nu i Sävsjö med min man och våra fyra barn, här är du välkommen att besöka mig i min Studio och se mitt Showroom.

mera emmeli
PRODUKTER

Är design av produkter som inspirerar och berör. Det började med kort och art prints i stort och smått med budskap som lyfter och stärker i minimalistisk design för att de ska få leva och hålla länge. Vara enkla att placera och glädja när helst vi ser dem. EA. Design är ett levande varumärke som finns i en rad olika produktkategorier och ändamål. Genom EA. Design gör jag även samarbeten med andra med olika typer av upplägg och finns hos en rad fina återförsäljare i Sverige och Finland. Hör av dig om du är intresserad av ett samarbete.

produkter
Emmeli Ahlander - EA. Design Studio
Tre ord andra beskriver mig med

3 ord om emmeli

INSPIRERANDE

Att få inspirera och beröra, stärka och skapa värde. Lyfta, peppa och engagera mig i andra är det bästa jag vet. Det  driver mig och gör mitt arbete så meningsfullt.

ENGAGERAD

Att lyssna in, sätta mig in i andras situation, känna medkänsla och vara lyhörd är en av mina superpowers när jag arbetar med mina kunder.

KOMPETENT

Att leverara kvalitet, djup och professionalism från början till slut i min kommunikation till mina kunder  samt som hjälp i deras kommunikation till sina är en självklarhet för mig.

mera emmeli

EA Design Studio Brand Brilliance

Min passion & mina styrkor

Jag tror, att det vi älskar att göra är också det som är vår styrka. Här är de områden jag  känner störst passion för och brinner för att göra.

Kreativa idéer & Varumärkesarbete - fånga din målgrupp
TYPOGRAFI - rätt läsbarhet & design
Produktdesign - Förpacka din produkt rätt
Layout - design för annonser, broschyrer & magasin
Storytelling & varumärkesbyggande copy
  • Att bygga ett starkt varumärke på djupet genom strategier, kreativa idéer och varumärkeskompetens mycket viktig.
  • Vill du förmedla kommunikation, en affisch, magasin eller guide så är det bra att ha koll på typografi och läsbarhet.
  • Eller så har du en produkt som är värd att förpackas på det sätt som den förtjänar. En förpackning som återspeglar och lyfter insidan.
  • Layout, att se hur element, text och design ska placeras, vikten av “white space” gyllene snittet och gestaltlagarna.
  • Skriva medryckande texter, storytelling och varumärkesbyggande copy stärker ert varumärke ytterligare.

Emmeli är en helt grym kreatör och varje gång vi pratat igenom en idé har hon överträffat mina förväntningar med slutresultatet.

Pauline Sullivan
Pauline Sullivan
Digital Marknadskommunikatör

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Emmeli och EA. Design Studio. Hon har på ett fint sätt lyssnat på mina idéer och önskemål.

Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Kreatör & Formgivare

Emmeli har förmågan att utföra allt som hon har passion för och hon är en fantastisk kollega och vän, det är en glädje att få arbeta med henne.

Emmelie Strand
Emmelie Strand
Designer & Webbutvecklare

Pay it forward. Hur vi tillsammans kan hjälpa andra_

Jag drivs av och önskar göra skillnad. Inte bara för mig och dig som uppdragsgivare utan att vi tillsammans även kan göra skillnad för flera genom att vi jobbar tillsammans, hur kanske du undrar?

Läs Mer
hör av dig

MINA VÄRDEORD

KREATIV

Kreativiteten är en stor förutsättning till det jag gör och varför. Att se möjligheter, nytänkande idéer och smarta lösningar både innanför och utanför ramarna. Kreativa idéer som dyker upp hos mig när jag hör dig som kund berätta om din verksamhet, dina utmaningar och drivkrafter. Hjärnan är fantastisk och börjar genast skissa och visualisera för hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig och ditt varumärke.

ÄKTA

Genom att ta fram det fina och unika hos dig som uppdragsgivare, det du vill bidra med till dina kunder. Genom kommunikation kan vi påverka och hjälpa. Därför känns det viktigt att vi håller en hög kvalitet, tar hänsyn till hållbarhet och allas lika värde. Genom att tänka ett steg längre gör oss alla till vinnare. Då kan vi på riktigt göra skillnad och skapa värde för andra.

LYHÖRD

Att vara lyhörd och lyssna är en viktig egenskap i mitt arbete och något som jag ser och ofta får höra är en av mina främsta styrkor. Du är proffs på din produkt medan jag är proffs på hur du förpackar den. Därför är det nära och gemensamma samarbetet mellan mig och dig som uppdragsgivare så viktigt och värdefullt. Då blir det vi göra extra bra och det blir både prestigelöst och betydelsefullt för alla inblandade.

OMTANKE

Med stor omtanke om dig och respekt för din profession skapar jag värde och betydelsefull kommunikation för dig och dina kunder. Du ska känna dig trygg och omhändertagen med vetskapen om att jag alltid jobbar med ditt bästa för ögonen och ser en långsiktighet i det vi gör tillsammans. Jag är tydlig, transparent och tycker det är viktigt med återkoppling så att du aldrig behöver undra vart vi är i processen. 

HÖR AV DIG!

Har du en fråga, ett uppdrag, ett problem, en idé, eller ett projekt och är intresserad av ett samarbete.
Kontakta mig så bokar vi ett förutsättningslöst möte så ser vi om det klickar!

KONTAKTA MIG

VILL DU VETA MER OM DESIGN & HUR JAG ARBETAR?

Få inspiration, tips och råd inom varumärkesbyggande design. Nyheter och fina erbjudanden om mina tjänster.

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se