Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om | EA. Design Studio - Värdeskapande design
EMMELI AHLANDER DESIGN STUDIO

Stärker varumärken genom hållbar kreativ design med hög svansföring som genererar långsiktiga relationer.

Boka ett möte

Om Emmeli

Som egenföretagare och art director brinner jag för att stärka mina kunders varumärken med hjälp av design som är värdeskapande, långsiktig och genomtänkt. Design som talar direkt till kundens målgrupp och lyfter affärerna. Att hitta företagets själ och paketera den så att den når ut och bygger långsiktiga relationer och lojala kunder gör mitt jobb både spännande och meningsfullt. En design som skapar en känsla, ett mervärde, en berättelse om varför vi behöver just dig och din produkt eller tjänst. Med erfarenhet från byrå och inhouse, som frilans och som konsult där jag främst jobbat inom hus-, inrednings- och designbranschen hjälper jag nu företag från min egen byrå och med all typ av visuell kommunikation. Låter det intressant? Hör av dig för ett förutsättningslöst möte så kan vi prata mer om hur jag kan skapa värde för dig och hitta lösningar till dina utmaningar.

mina tjänster

Emmeli är en helt grym kreatör och varje gång vi pratat igenom en idé har hon överträffat mina förväntningar med slutresultatet.

Pauline Sullivan
Pauline Sullivan
Digital Marknadskommunikatör

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Emmeli och EA. Design Studio. Hon har på ett fint sätt lyssnat på mina idéer och önskemål.

Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Kreatör & Formgivare

Emmeli har förmågan att utföra allt som hon har passion för och hon är en fantastisk kollega och vän, det är en glädje att få arbeta med henne.

Emmelie Strand
Emmelie Strand
Designer & Webbutvecklare
Emmeli Ahlander - EA. Design Studio

MINA VÄRDEORD

PÅLITLIG

Det är viktigt att vårt samarbete bygger på förtroende och tillit. Jag finns nära till hands och är snabb på att höra av mig så att du alltid känner dig trygg och vet vart i processen vi är.

PERSONLIG

Med personligt engagemang och stort intresse, lyssnar jag in och sätter mig in i företagets situation och ser både möjligheter och lösningar utifrån dina behov och önskemål.

PROFESSIONELL

Att leverera kvalitet, djup och det bästa för dig och ditt företag igenom hela vårt gemensamma arbete. Från start till leverans, från början till slut. Där allt i kommunikationen har ett syfte.

HÖR AV DIG!

Har du en fråga, ett uppdrag, ett problem, en idé, eller ett projekt och är intresserad av ett samarbete.
Kontakta mig så bokar vi ett förutsättningslöst möte så ser vi om det klickar!

KONTAKTA MIG

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777