Agentur 91 – Identitet & Layout

Gabriella Eriksson kom till mig med en spännande idé och vision för något helt. Jag fick hjälpa henne visualisera hennes idé och koncept att baka ihop två varumärken i ett. Agentur 91 som är den kreativa mötesplatsen och Gabie form som är Gabriellas egna kreativa varumärke. Därefter har jag hjälpt Gabriella att ta fram material som broschyr och agera bollplank.

Agentur 91 är den kreativa mötesplatsen för kreatörer och kreativa i Jönköping. Där Gabriella anordnar alltifrån resor till workshops på plats i hennes ateljé.

View Project

Jag upptäckte EA. Design Studio genom gemensamma företagskontakter. Emmeli hade formgivit både logga och förpackningslösning till dem, och jag lade märke till vilken fin känsla och omsorg om detaljer som låg i formgivningen. När jag sedan själv var i behov av dessa tjänster i mitt nystartade företag så blev det naturligt att vända mig till Emmeli och jag är mycket nöjd med samarbetet. Hon har på ett fint sätt lyssnat på mina idéer och önskemål, för att sedan utforma en logga som passar verksamheten. Det har varit lätt att kommunicera och som kund har jag känt mig trygg med genomförande och leverans. Jag kommer att fortsätta anlita Emmeli för olika typer av formgivningsuppdrag i takt med att jag bygger upp mitt företag, och jag kan varmt rekommendera hennes tjänster.

Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Formgivare och Grundare till Agentur 91 & Gabie form

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777