Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
CH Digitalbyrå – Visuell Identitet | EA. Design Studio - Värdeskapande design

CH Digitalbyrå – Visuell Identitet

När Charlotta Hurtig skulle starta egen digitalbyrå anlitade hon mig för att ta fram logotyp samt riktlinjer i en brand style guide för hennes varumärke, webbsida och sociala medier. Vi arbetade utifrån den kreativa processen Från research och idé till färdigt varumärke. 

CH Digitalbyrå hjälper företag att strukturera sin digitala närvaro så att den digitala marknadsföringen blir enkel, rolig och lönsam!

“Emmeli har tolkat mig som person och företagare och skapat en logotyp som jag känner att jag verkligen kan identifiera mig med. Logotypen känns modern och spännande och “utanför boxen”. Emmeli har även uppdaterat min grafiska profil med färger, mönster och typsnitt. Arbetsprocessen har varit proffsig och resultatet håller hög kvalitet. Jag kan verkligen rekommendera Emmeli och EA. Designstudio!”

Charlotta Hurtig
Charlotta Hurtig
Ägare CH Digitalbyrå

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777