Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Husqvarna - Top Management Meeting | EA. Design Studio - Värdeskapande design

Husqvarna – Top Management Möte

Husqvarna anordnar årligen top management möte för chefer inom Husqvarna över hela världen. De anlitade mig att säkerställa, renodla och “tvätta” alla talares presentationer så att de följde Husqvarnas visuella identitet. Jag arbetade i nära samarbete med Husqvarna både på plats och på distans.

Husqvarna är en svensk multinationell tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers.

”I juni 2019 levererade Emmeli, till Husqvarna Divisionens årliga top management möte, presentationsunderlag till respektive talare. Emmeli var extremt proffsig i sitt sätt att hantera flera stakeholders och levererade snabbt och säkert på uppdraget. Hon har både kompetens i att snabbt anamma ett företags visuella identitet samt hålla tempot för att säkra leveranser i tid. Vi är mycket nöjda!”

Ingrid Ekström
Ingrid Ekström
Global Director Marketing, Husqvarna Division

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777