Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Identitet: Design Emma Sjödin | EA. Design Studio - Värdeskapande design

Identitet: Design Emma Sjödin

Emma Sjödin är designer och har drivit sitt varumärke sedan 2008, det har då gått under namnet Konstig Design. Under 2016 gjorde Emma ett nytt identitetsarbete och tog hjälp av mig att sätta sin nya identitet och logotyp. Hon ville då använda sig av sitt eget namn som varumärke och en signatur hon kunde sätta tillsammans med sina konstverk som hon trycker på olika inredningsprodukter.

Emma hade hittat ett typsnitt som passade henne men som konstnär och designer insåg hon värdet av att anlita mig som art director och grafisk formgivare som såg över det strategiska varumärkes arbetet och formgivningen kring logotypen. Jag utgick från det typsnitt hon valt och tog fram logotypens signatur och symbol, tillsammans med olika varianter av loggan som passar för Emmas konstverk och designade produkter. Ett antal olika varianter som passar för olika typer av ändamål. Logotypen är varumärkets ansikte utåt och därmed oerhört viktigt att de återspeglar varumärket och dess produkter på ett tydligt och rättmätigt sätt. 

EA-Design-Studio-Design-Emma-Sjodin-Logo-1

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777