Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Identitet & Event: Anna Volby | EA. Design Studio - Värdeskapande design

Visuell identitet & Event.

När Anna Volby som varit min coach och affärsutvecklare behövde hjälp med att ta fram sin egen logotyp till sitt företag och varumärke Anna Volby kände jag mig hedrad över att hon valde just mig. Att få presentera hennesvarumärke utåt genom att ta fram logotyp och visuell identitet för hennes varumärke.

Då Anna arbetar med en rad olika saker men framförallt inom att stärka och coacha kvinnliga entreprenörer tog vi fram en logotyp som inte bara symboliserar henne och hennes varumärke utan framförallt symboliserar och attraheterar de hon vill nå ut och fram till. Hennes ansikte utåt, en ordbild/symbol med Annas initialer som fungerar med och utan text och i olika format.

I samband med att loggan togs fram lanserades Annas första event och föreläsning som hon drog med pompa och ståt, massor med inspiration, positivitet, råd och en spark i baken att våga följa mål och drömmar. Där bjöd hon bland annat in mig att delta med mina produkter i EA. Design.

EA-Design-Studio-Anna-Volby-Event

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777