Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Identitet: OutSide The Box AB

OutSide The Box AB hjälper dig som entreprenör med allt ifrån uppstart av ditt eget bolag, konsultation, löpande bokföring och bokslut. De är ett modernt digitalt bolag som erbjuder de senaste och enklaste lösningarna.

Vi fick äran att paketera om deras varumärke inför nylanseringen av deras nya koncept. Företaget är innovativa och ligger i framkant med det senaste inom bokföring och system. Det var en viktig del vi ville lyfta fram i deras grafiska profil och logotyp. Att logotypen har en fristående symbol samt fler varianter som passar till olika typer av placeringar är viktigt.

Skills: Varumärkesarbete, research, art direction, grafisk design, typografi. 

OTSB_Logo-1-EA-Studio

Outside-the-box-Identitet-EA-Studio

OTSB_Logo-1-EA-Studio

OTSB_Logo-1-EA-Studio

OTSB_Logo-1-EA-Studio

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se