Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Koncept: New Media Design | EA. Design Studio - Värdeskapande design

NEW MEDIA DESIGN

by Visual Labs.
BRANDING / WEB DESIGN  / IDENTITET  / KAMPANJ / KONCEPT / ANNONSERING
BRIEFEN

Vi satte ihop ett team under vår utbildning där vi kallade oss själva Visual Labs. Som projektarbete i kursen Marknadskommunikation fick vi i uppgift att göra en marknadsplan med målgruppsanalys, budget och reklamkampanj/er för vårt eget program som till hösten byter skrud, blir internationellt, treårigt kandidatprogram med namnet New Media Design. Jönköping University och Tekniska Högskolan behövde lite nya infallsvinklar om hur vi bäst lockar nationella och internationella studenter till detta program. Vad vi skulle fokusera på och hur vi bäst skulle göra det.

VAD VI GJORDE

Namnet var känt men ny logotyp togs fram. Vi utgick från konceptet att se världen som en designer, med nya ögon och använda oss av copytexten New, eftersom vi vill visa att programmet ligger i framkant och har koll på det senaste i branschen. Vi ville ha en mer färgglad approach som också sätter stämningen på programmet, därför valde vi att arbeta med många klara färger och mönster men där den gemensamma nämnaren är typsnittet, New och de svarta ramarna som är genomgående i materialet. Vi tog fram presentationsfolder som trycktes tillsammans med inbjudan till workshop och öppet hus för potentiella och blivande studenter.


SparaSpara

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777