Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Koncept: Spräcka normer | EA. Design Studio - Värdeskapande design

SPRÄCKA NORMER

Internationella Kvinnodagen
KONCEPT / KAMPANJ  / STORFORMAT  / ILLUSTRATION / LOGOTYP
BRIEFEN

Den 8e mars är det internationella kvinnodagen. I Jönköping är det flera aktörer som årligen går ihop för att belysa denna dag och vad den står för på olika sätt. 2017 var fokus att spräcka dåliga normer och vad det gör i samhället. På Hovrättstorget och andra ställen runt om i Jönköping var det planerade arrangemang på detta ämne. De behövde därför ha logotyp, informationsblad, annons och tryckta banderoller för att på olika sätt marknadsföra detta arrangemang.

Skills: Art direction, grafisk design, original, illustration, typografi och layout.

PITCHEN

Jag tog fram en illustration som symbolserar årets tema ”Spräcka Normer” – en röd ballong och en hand med en nål som jag gjort, tillsammans med en tyopgrafisk logotyp som symboliserar dagen och temat i alla delar av kampanjen. Jag tog fram bilder för sociala kanaler, banners, annonser, flyers, affischer och banderoll i storformat att marknadsföra detta evenemang på bästa sätt.

Spracka-normer-EA-Studio (kopia)

EA-Studio-8e-mars-Spracka-Normer-Buss

EA Studio Illustration Spräcka Normer

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777