Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Magasin & Layout: Självklart | EA. Design Studio - Värdeskapande design

Nytt omtag om Självklart.

Självklart är SmålandsVillans kundmagasin som kommer ut två gånger om året. Tidigare har det haft en enklare form och fungerat mer som en reklamtidning som berättar om SmålandsVillans produkter, hus och tillbehör och fördelarna med dem.

Det vi tyckte saknades var en känsla för varumärket som helhet, Mer värme, människor, inspiration, goodwill och att de som inte tidigare har någon anknytning får en känsla för vad SmålandsVillans kärnvärden och fördelar är.

Genom att lyfta fram fler människor, tidigare kunder, bjuda på inspiration och reportage om varför kunder tidigare valt SmålandVillan att bygga och infria deras husdröm. Att genom rätt val av papper också återspegla känslan av naturmaterial, trä, hållbarhet och upplevd kvalitet.  Att inte bara berätta om vad SmålandsVillans produkter är utan även bjuda på trender och tips som good will var något jag ville lyfta fram ytterligare.

Resultatet blev en gedigen blandning av inspiration, inredning, information, människor och livet som helhet. Ett magasin som förpackar varumärket och bjuder på det lilla extra. Magasinet blev succé både hos SmålandsVillans medarbetare samt deras kunder. Vill du beställa ett eget exempklar så gör det här.

Självklart EA Studio Smålandsvillan

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777