Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Öppet Hus Expo

I januari 2018 var det dags för Grön Lycka och EA. Design Studio att gå tillsammans och dela på montern för Öppet Hus Expo på Elmia i Jönköping. Vi valde att dela monter både pga att vi skulle tycka att det var roligare, våra produkter riktade sig till liknande återförsäljare och kokmpletterade varandra med dess välgörande och omvårdande egenskaper.

Här stod jag för inredning och styling av monter, jag anlitade en mässdesigner för att få professionell hjälp på grunden till upplägget. Olika typer av marknadsföringsmaterial, skyltar, trycksaker, goodiebags och övrig inredning planerade jag och ritade in för båda varumärkena. Öppet Hus Expo är en trevlig lite mindre mässa som riktar sig till present-, inrednings- och blomsterbutiker i första hand och brukar äga rum veckan före Formex. Många från de södra delarna i landet brukar tycka att den här mässan räcker att åka på än att ta sig upp till Formex. För oss vad det en fin mjukstart och förberedelse inför Formex.

EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se