Warning: Creating default object from empty value in /www/webvol39/ip/u4du5lxbwalip04/eadesignstudio.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Wetterbrandts Gård – Visuell Identitet | EA. Design Studio - Värdeskapande design

Wetterbrandts Gård – Visuell Identitet

När Sofia & Jesper skulle satsa på sin verksamhet Wetterbrandts gård ville de anlita någon som verkligen kan förpacka deras vision i en visuell identitet. De fick tips av en bekant att anlita mig. Vi gick igenom varumärkesresearch, omvärldsanalys, strategi, logotyp och en style guide för webb och tryck som är behändig att ha som riktlinje för att hålla ihop varumärket i flera kanaler och på flera sätt.

Wetterbrandts Gård är ett småskaligt jordbruk i Skärstadalen norr om Huskvarna som odlar ekologiska grönsaker, grönsaksskott och erbjuder grönbetesägg.

View Project

Som nystartat företag behövde vi hjälp att ta fram ett varumärke som skulle synas, sälja och som talar om det vi står för. Det hjälpte Emmeli oss att förmedla, vi hade inte klarat det själva. Vi är helnöjda med Emmelis arbete. Hon är inlyssnande och engagerad, vilket gjorde det enkelt att lita på att arbetet skulle bli bra. Vi är nöjda med allt!

Sofia Wetterbrandt
Sofia Wetterbrandt
Wetterbrandts Gård

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777