~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

MÄNNISKOR JAG HJÄLPT

Här följer ett urval av de personer och företag jag hjälpt genom min kompetens. Att höra och läsa den uppskattning och det värde mina tjänster och produkter ger människor är ett stort kvitto på att det jag gör, genom värdeskapande och varumärkesbyggande design, gör skillnad!

Att samarbeta med Emmeli har varit mycket givande. Hon är en varm, empatisk person som verkligen lyssnade och tog in mina önskemål. Logotypen Emmeli formgav känns verkligen som ”mitt företags själ” och kommer att användas lång tid framöver. Emmeli formgav också min katalog för 2017 års kollektion. Resultatet blev proffsigt, stilrent men också personligt. Även denna design kommer att ligga till grund för katalogerna framåt. Emmeli arbetar snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvaliteten och är mycket noggrann. Jag rekommenderar henne varmt vidare till andra företagare och entreprenörer som även om de, liksom jag, är designer inom sitt område behöver professionell hjälp inom varumärke, layout och grafisk design som Emmeli är en fena på.
Emma Sjödin
Emma Sjödin
Designer och Ägare av Design Emma Sjödin AB
Jag är otroligt nöjd med arbetet som EA. Studio gjort för mitt företag! Emmeli lyckades tyda det jag var ute efter och min logga symboliserar och representerar verkligen mig och mitt företag, det gör att jag verkligen kan stå för och vara stolt över den. Jag har haft två olika formgivare tidigare som gjort logga åt mig där jag inte blivit nöjd, ändå har de fått precis samma underlag att jobba med. Emmeli var den som såg det ingen annan såg! Det faktum att Emmeli lyckades fånga precis vad jag ville få fram med mitt varumärke. En stilren logga men som ändå sticker ut. En funktionell hemsida som är kortfattad och enkel men samtidigt modern och ger ett proffsigt intryck av mitt företag. Hos EA Studio får du verkligen valuta för det du betalar. Priset reflekterar kvaliteten av den slutprodukt du får. Jag är så glad att jag äntligen hittade någon där jag känner att jag fått ett värde för det jag köpt! Jag rekommenderar henne vidare till alla företagare som jag hör behöver hennes kompetens!
Veronika Ericsson
Veronika Ericsson
Redovisningskonsult och Ägare av Outside the Box AB
Jag uppskattade särskilt Emmelis snabba respons och att hon hade flera idéer redan efter första mötet. Något jag tyckte va extra bra var att hon satte färgsättning och typsnitt direkt. Hon kom alltid med snabba svar och hade en öppen dialog, det finns inget jag önskar att hon skulle gjort annorlunda. För mig som har en liten business så ligger priset högt men så här i efterhand känner jag att det var absolut värt det. Jag rekommenderar varmt Emmeli vidare, hon hjälper till med alltifrån idéer till att verkställa dem så att ens varumärke får rätt intryck att nå ut professionellt.
Ellika Torstenius
Ellika Torstenius
Nageldesigner, Nails by Ellika
Emmeli är pålitligheten och lojaliteten själv! Som kund känner man sig trygg med vetskapen om att man kommer bli nöjd och få det som man har önskat, med stor chans att det till och med blir bättre än man tänkt sig. Emmeli är öppen, rak och transparent vilket leder till en enkel och ärlig kommunikation som ger ett bra samarbete. Att hon dessutom är en varm, positiv och härlig person ger ytterligare en guldkant på relationen. Jag skulle varmt rekommendera Emmeli till andra företag och entreprenörer.
Anna Volby
Anna Volby
Coach & Ägare av Anna Volby
Jag träffade Emmeli via Facebook då jag behövde en duktig grafisk designer för ett projekt jag påbörjat. Jag fastnade med en gång för Emmelis känsla för kulör, form och design som ligger rätt i tiden. Efter att vi pratat igenom projektet och jag fått ta del av arbetsprover fick jag även bevis på att hon är väldigt lyhörd och kommer med många egna idéer för att driva projektet framåt. Jag har fått en fin vän och en underbar samarbetspartner vars positiva, peppande och omtänksamma sätt verkligen smittar av sig. Emmeli är en helt grym kreatör och varje gång vi pratat igenom en idé har hon överträffat mina förväntningar med slutresultatet. Jag har bara positiva saker att säga om vårt samarbete och är supernöjd med det Emmeli har presterat. Två stora tummar upp!
Pauline Sullivan
Pauline Sullivan
Digital affärsutvecklare
Jag upptäckte EA. Design Studio genom gemensamma företagskontakter. Emmeli hade formgivit både logga och förpackningslösning till dem, och jag lade märke till vilken fin känsla och omsorg om detaljer som låg i formgivningen. När jag sedan själv var i behov av dessa tjänster i mitt nystartade företag så blev det naturligt att vända mig till EA Studio. Jag är mycket nöjd med samarbetet med Emmeli och EA Studio. Hon har på ett fint sätt lyssnat på mina idéer och önskemål, för att sedan utforma en logga som passar verksamheten. Det har varit lätt att kommunicera och som kund har jag känt mig trygg med genomförande och leverans. Jag kommer att fortsätta anlita Emmeli för olika typer av formgivningsuppdrag i takt med att jag bygger upp mitt företag, och jag kan varmt rekommendera hennes tjänster.
Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Ägare av Gabie Form & Agentur 91
Jag fick äran att arbeta med Emmeli då vi tillsammans tog fram en helt ny version av kuponghäftet Wetterrabatten. Wetterrabatten är ett lokalt kuponghäfte i Jönköping. Häftet har funnits sedan 2002 och tas fram av Jönköping City. Emmeli anlitades som grafisk designer för att ta fram ett helt nytt häfte till 2016/2017. Emmeli har visat att hon har stor förmåga att se alla detaljer, komma med kreativa lösningar samtidigt som hon med stor lyhördhet och intresse lyssnar till oss som kund. Att samarbeta med Emmeli har varit ett nöje. Det lyser igenom både när man pratar med Emmeli och har fått se slutresultatet av produkten att hon verkligen brinner för det som hon gör. Jag vill varmt rekommendera Emmeli!
Martina Andersson
Martina Andersson
Eventkoordinator, Jönköping City
Emmeli är ett knippe av energi, driv och godhet. Emmeli är en teamplayer som får gruppen att blomstra, både idémässigt och gruppdynamiskt. Hennes driv och livsglädje gör idéprocessen till ett stort nöje. Denna kvinna är lösningsorienterad och ser hellre lösningar än problem. Emmeli är en aktiv person med ett starkt driv och som presterar på topp. Hon är även väldigt ödmjuk och generös. Kan varmt rekommendera Emmeli för alla typer av jobb i framtiden. Kanske låter knasigt, men Emmeli har förmågan att utföra allt som hon har passion för. Hon är en fantastisk kollega och vän, det är en glädje att få arbeta med henne.
Emmelie Strand
Emmelie Strand
Designer & Frontendutvecklare, Knowit Experience AB
Emmeli ansvarade för idé och design av våra två produkttidningar inom Restaurang- och Fastfoodbranschen. Tidningarna skickas ut 10 gånger om året över södra och mellersta Sverige och innehåller våra kampanjer och erbjudanden. Vi sätter stort värde i att varje nummer får sin egen prägel genom olika teman och erbjudanden, samtidigt som den ska följa vår profil. Den ska kännas fräsch, inspirerande och genomtänkt. Under den tid Emmeli hade ansvar för produkttidningarna på den byrå hon arbetade för kände vi att hon direkt förstod vad vi ville ha. Hon hjälpte oss att ta fram dekoren för Stockholmsregionen när vi valde att ha två separata tidningar och hennes design kändes nyskapande och intressant och uppfyllde våra förväntningar. När vi kom med egna önskemål lyssnade hon till dem. Vi är mycket nöjda över hennes arbete och kan varmt rekommendera henne till andra uppdragsgivare som behöver en lyhörd, kompetent och engagerad person som Emmeli.
Enkido Bennodano
Enkido Bennodano
VD, Gastro Food AB
Emmeli har varit anställd i rollen som marknadsdesigner hos oss och ansvarade då för presentationsmaterial som t.ex. produktbroschyrer till kunder. Hon har också ansvarat för underhåll och utveckling av bolagets webbsida. Emmeli har en mycket hög ansvarskänsla, tar egna initiativ och är mån om att prestera med mycket hög noggrannhet. Vidare är hon problemlösningsorienterad och serviceminded, vilket har gjort att hon utfört sina arbetsuppgifter med mycket gott resultat. Detta tillsammans med hennes goda samarbetsförmåga och vilja att hjälpa till, har gjort henne till en uppskattad kollega och arbetskamrat. Efter att Emmeli avslutat sin anställning hos oss har vi anlitat henne för specifika uppdrag och projekt inom grafisk design och webb. Vi är mycket nöjda!
Anders Björk
Anders Björk
Platschef, PMC Cylinders AB
Vi är mycket glada och stolta som får samarbeta med formgivaren Emmeli Ahlander. Grön Lycka är ett designföretag inom naturkosmetik och vi ser Emmeli som vår förlängda arm. Emmeli har lätt för att sätta sig in i vad företaget är ute efter och kan enkelt och snabbt bjuda på design som får oss att häpna. Hon har tagit fram etiketter till vårt sortiment och formgivit produktkatalogen. Även våra kunder har uppmärksammat hennes talang. Dessutom är Emmeli en varm och härlig person som är lyhörd och uppmärksam. Emmeli har lyckats att spegla våra produkter med sin kreativitet och vi är tacksamma som får arbeta med henne och vi ser fram emot nya projekt!
Carina Folkesson
Carina Folkesson
Ägare av Grön Lycka Cosmetics AB

DESIGN ÅT DITT VARUMÄRKE

Är du egenföretagare, byrå- eller marknadschef, återförsäljare eller här i egenskap av privatperson? Du förstår värdet av att anlita ett proffs på design och kommunikation och någon som lyssnar in dig och dina behov. Klicka på den kategori du är intresserad av och behöver hjälp med just nu.

VISUELL IDENTITET

KONSULT & BOLLPLANK

LAYOUT &
MAGAZINE

PRODUKT & FÖRPACKNING

KONCEPT, IDÉ & KAMPANJ

SÄG HEJ!

Har du en fråga, ett uppdrag, ett problem, en idé, ett projekt och är intresserad av ett samarbete.
Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så ser vi om vi klickar!

KONTAKTA MIG
EA. DESIGN STUDIO AB_

~ Värdeskapande design som inspirerar & berör ~ En designstudio som hjälper företag att nå ut med sitt erbjudande på ett genuint och förtroendeingivande sätt samt formger egna produkter till återförsäljare och slutkunder som också dem har syftet att inspirera och beröra. Hållbara produkter med hög kvalitet och som gör skillnad i vardagen.

Bilderna på webbsidan är fotograferade av: Josef Gustafsson, Ett Ögonblick och Sofia Beijer, Noor Studio.

KONTAKT_

Studio och Showroom_

Parallellgatan 4, Sävsjö.
Arbetar platsoberoende.

073 77 22 777
hej@eadesignstudio.se

Emmeli Ahlander