TACK!

Stort Tack till dig som förgyllt mitt 2018 genom vårt samarbete och varmt välkommen att följa med under 2019 då vår spännande resa fortsätter.

EA. Design Studio tog ett stort kliv 2018 och gick från ”sido-business” till ”fulltids-business”, där och då visste jag inte riktigt hur, jag visste bara att det var det här jag skulle göra och fick lita på att det skulle lösa sig… och det gjorde det, mer än vad jag någonsin vågat hoppas på.

Jag är oerhört stolt, glad och tacksam över att ha fått jobba med så många härliga människor och företag under min första tid som helt egen. Alla fina kunder och samarbetspartners som jag haft äran att arbeta med, som rekommenderat mig vidare och som resulterat i nya uppdrag och spännande samarbeten med fantastiska människor och verksamheter. Tack för att du varit med och bidragit till att göra det möjligt.

Min största drivkraft är att stärka och bygga varumärken (och människor). Det gör jag genom värderingsdriven design och strategier för en hållbar och innovativ kommunikation. Idéer och design som stärker varumärkets position och som hjälper dig att synas för just dina drömkunder. För syns vi kan vi också hjälpa fler genom det vi erbjuder. Jag tror inte på ”quick-fixes” eller ”one-size-fits-all”-koncept inom marknadskommunikation. Jag tror på att gå ner på djupet, skapa förståelse, göra research och hitta kärnan i det som gör just dig unik och anledningen till att din målgrupp ska välja just dig. EA. Design Studio hjälper dig att växa och att synas från din allra bästa sida. Mer om det finns att läsa på EA. Design Studios Webbsida.

Min julklapp till dig…

För mig har det alltid varit viktigt att få ge och skapa värde. Värde till dig som kund och samarbetspartner, som också blir värde för dina kunder. Men det är inte det enda jag vill… Jag vill hjälpa de som inte fötts med samma förutsättningar som oss och vill hitta smarta, långsiktiga och lönsamma projekt som är värdefulla i det större perspektivet, inte bara nu kring juletid utan kontinuerligt. Genom att jobba med mig, hjälper ni mig att hjälpa andra;I oktober började jag att köpa och plantera träd i Afrika så att människor där både får fler arbetsmöjligheter och bättre resurser, jag är nu uppe i 25 träd och fler ska det bli. Jag vill också ge andra människor, i världen möjligheten att följa sin dröm och sitt hjärta, liksom jag själv haft möjlighet att göra, det gör jag genom att låna ut och donera pengar via Kiva.org där jag hittills fått vara med och bidra till åtta människors drömmar.Att få ge känns otroligt meningsfullt och något som jag vill fortsätta att göra ännu mer under 2019, tack för att du är med och bidrar till att jag kan göra det möjligt. Vill ni läsa mer och se träden och hjälpen bli fler gör ni det här…

Jag önskar dig, dina nära och kära en vilsam och härlig julledighet och en ny och spännande start på 2019. Nu ser vi till att 2019 bli året då ännu fler drömmar slår in. Jag ser jättemycket fram emot att fortsätta samarbetet med dig under nästa år och hör du om någon som behöver min hjälp, hjälp mig att få hjälpa dem. ❤

Ta hand om varandra och var rädd om dig!

God Jul &
Allt det bästa!

Emmeli

Länk till Julbrev.