Art direction, grafisk form och kommunikation. Värdeskapande & långsiktigt i nära samarbete är min styrka, varumärkesbyggande och layout är min spets

Se några av mina uppdrag nedan, lär känna & kontakta mig.

All
Art Direction
Bild
Copy
Grafisk Form
Identitet
Kommunikation
Koncept
Layout
Webb

Samt mycket mycket mer…

Ovan är endast ett urval av de projekt jag genomfört åt mina uppdragsgivare. Är du intresserad av att börja ett samarbete eller har du frågor?

KONTAKTA MIG

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Emmeli. Hon har på ett fint sätt lyssnat på mina idéer och önskemål. Jag kommer att fortsätta anlita Emmeli för olika typer av formgivningsuppdrag och jag kan varmt rekommendera hennes tjänster.

Gabriella Eriksson
Gabriella Eriksson
Gabie Form & Agentur 91

Emmeli har lätt för att sätta sig in i vad företaget är ute efter och kan enkelt och snabbt bjuda på design som får oss att häpna. Hon har tagit fram etiketter till vårt sortiment och formgivit produktkatalogen. Även våra kunder har uppmärksammat hennes talang.

Carina Folkesson
Carina Folkesson
Grön Lycka Cosmetics AB

Emmeli är öppen, rak och transparent vilket leder till en enkel och ärlig kommunikation som ger ett bra samarbete. Som kund känner jag mig trygg med det hon levererar och jag skulle varmt rekommendera Emmeli till andra företag och entreprenörer.

Anna Volby
Anna Volby
Coach Anna Volby

JURIDISKT NAMN
Emmeli Ahlander
Design Studio AB

SOCIALA MEDIER

STUDIO & SHOWROOM
Parallellgatan 4
576 33 Sävsjö

INVESTERA I DITT VARUMÄRKE?
hej@eadesignstudio.se
073 77 22 777