Har du tänkt på hur du och ditt företag uppfattas? Vad det förknippas med och vad människor tänker när de ser din produkt eller logotyp? Du kanske har ett helt nytt varumärke som behöver en egen visuell identitet eller ett befintligt varumärke som behöver hjälp med att förtydliga ditt budskap till din målgrupp. Här bjuder jag på några råd om vad du kan göra för att ge dig och ditt varumärke det, det förtjänar, en ärlig chans.

Att lyckas som företagare i dag kräver att du inte bara är professionell, trevlig och erbjuder en fantastisk produkt till din målgrupp. För att de över huvudtaget ska ta dig på allvar och hitta dig, krävs det att du inte bara är ett proffs utan att du faktiskt ser ut som ett också. Genom rätt känsla, rätt design och rätt kommunikation när du når ut i alla dina kanaler och i ditt material – genomtänkt, konsekvent och proffsigt. Det är här jag brukar få komma in i bilden.

Jag hjälper dig att visualisera ditt varumärke och ditt erbjudande på det sätt att det tilltalar din målgrupp, signalerar det du vill att vi ska känna när vi ser och läser om den och det du vill uppnå genom att bidra med den till dina kunder. Hur du bjuder in dina kunder och visar upp dig, hur deras första intryck av dig blir kan göra hela skillnaden. Därför är din design och kommunikation så viktig och ibland helt avgörande.

Vad får din målgrupp för känsla när de kommer i kontakt med dig genom din kommunikation utåt? 

Vad förmedlar det för känsla, hur trovärdigt, enkelt att förstå, tilltalande och inbjudande är det? hur enkelt är det att förstå och hur inbjudande och tilltalande är det? Och i ärlighetens namn hur professionellt? Min spetskompetens och det jag brinner för att jobba med finns inom kategorierna nedan. Utöver det har jag möjlighet att  erbjuda dig helhetslösningar som innefattar även andra områden inom design och marknadskommunikation. Vid dessa uppdrag tar jag hjälp av mitt professionella nätverk som kompletterar mig i min kompetens. Det är också en trygghet för dig att anlita mig genom att jag även har nätverket vid de tillfällen vi akut behöver ta in fler resurser.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med det du behöver för att få ditt varumärket att glänsa och bli tydligare. Och vet du? Det är sant… Du förtjänar att framstå som ett proffs!

~ Emmeli.